Direktlänk till inlägg 4 oktober 2008

Vinets nackdelar.....

Av Nina-Åsa - 4 oktober 2008 22:06

Efter en flaska vin har vi nu beslutat att starta en gemensam blogg! Vi ser gärna att ML ber om lösenord för att bli den tredje delägaren till denna blogg. Du är så bra på data...nu har vinet satt sina spår ; )

Vi vill med denna sida hålla Chrissie uppdaterad med vårt genemsamma intresse,Islandshästar! De som bara blir fler och fler ; ) oavsett det är meningen eller ej!

 
ANNONS
 
Ingen bild

ML

5 oktober 2008 09:46

Jaja...nu förstår jag varför jag inte kom fram på mobilen! Det var vinet som gjorde att datanördarna kom fram. Minsann! :-)
Gott med vin!

 
Ingen bild

ML

5 oktober 2008 09:49

Uppdatering till Chrissie (och er andra förståss): Nu har jag ridit för Atli! Igen.. :)
Suuuuuuuperbra övningar! Idag är det privatlektion, sen lär det dröja ett tag innan nästa kurs... Hoppas vi ses då!

 
Ingen bild

C

5 oktober 2008 13:35

ML: jag är sååååååå avundsjuk! Men du måste höra utav dig om du får reda på när han dyker upp vid nästa tillfälle!!!:-)

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Nina-Åsa - 21 december 2009 19:43

Odågan skötte sig i ungefär en månad, men förra veckan började han dra igen. Är inte jättekul när det är snö och risk för styltor... I går drog han i korsgalopp på banan, gissa vem som bad i kurvorna. Nästan så jag blev religiös på kuppen. Törs inte ...

Av Nina-Åsa - 15 november 2009 23:00

Helgen har bara rusat fram. Började fredagen med att morgonfodra i stallet, arbetade sen kväll på ett kaosdrabbat Civa, (fast det är kul med kaos!!!). På lördagen var det tvillingdop i Hallstahammar. Släkten växer, farmor har nu 17 barnbarn och 1...

Av Nina-Åsa - 6 november 2009 01:42

Har hittills aldrig haft en hälta på en häst som gått att bota. Aldrig någon hovböld, sårskada eller dyl. Så lite nervös var man ju ändå när hästen var blockhalt. Åkte direkt ut till stallet efter nattskiftet. Ringde och bokade ambulatoriska på väg...

Av Nina-Åsa - 4 november 2009 19:00

Då var hästen blockhalt. Telefonsamtal nu i kväll:Frakkur blockhalt, vill inte föra fram vänster framben. Ingen temp men varm på benet. Tur i oturen att en annan häst hade exakt likadan skada för två veckor sedan i samma hage. Och då förklarade v...

Av Nina-Åsa - 4 november 2009 08:17

Har varit dåligt med rödvins blogg på sistone, bloggen heter ju faktiskt hästar och rödvin. Men nu är det dax att fylla på förådet. Någon som kan rekomendera något kraftigt gott rött vin??? Hoppas på massor av läckra förslag när jag vaknar. God...

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se