Direktlänk till inlägg 4 oktober 2008

Hästarnas nackdelar....

Av Nina-Åsa - 4 oktober 2008 22:46

När det äntligen börjar bli dags att få sätta igång sin vuxna häst efter lååång rehabilitering, visar det sig att en odåga vid ca 10mån ålder säkrat sina framtida gener. Frågan är bara hos hur många?? Nej, nu börjar vinet få fördelar.....


 
ANNONS
 
Ingen bild

Chrissie

4 oktober 2008 23:14

gud va ni e roliga:-) Kul att ni också skaffat en blogg.. Får se vilken som orkar hålla ut längst:-)
Ja, uppdatera mig gärna----mycket och ofta!!
kramkram

 
Ingen bild

C

4 oktober 2008 23:27

Bruden med " no life" är här och skriver igen. .....Ska ni godkänna inläggen om 100 år eller?;-) Hmm, antar att ni däckat efter allt vin! *skål på er*

 
Ingen bild

ML

5 oktober 2008 10:14

...??? Är det vad det låter som??? Skorpa...??? Ni skojar!

 
Ingen bild

Nina och Åsa

5 oktober 2008 12:26

Tyvärr skojar vi inte! Det gäller inte BARA Skorpa heller.

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Nina-Åsa - 21 december 2009 19:43

Odågan skötte sig i ungefär en månad, men förra veckan började han dra igen. Är inte jättekul när det är snö och risk för styltor... I går drog han i korsgalopp på banan, gissa vem som bad i kurvorna. Nästan så jag blev religiös på kuppen. Törs inte ...

Av Nina-Åsa - 15 november 2009 23:00

Helgen har bara rusat fram. Började fredagen med att morgonfodra i stallet, arbetade sen kväll på ett kaosdrabbat Civa, (fast det är kul med kaos!!!). På lördagen var det tvillingdop i Hallstahammar. Släkten växer, farmor har nu 17 barnbarn och 1...

Av Nina-Åsa - 6 november 2009 01:42

Har hittills aldrig haft en hälta på en häst som gått att bota. Aldrig någon hovböld, sårskada eller dyl. Så lite nervös var man ju ändå när hästen var blockhalt. Åkte direkt ut till stallet efter nattskiftet. Ringde och bokade ambulatoriska på väg...

Av Nina-Åsa - 4 november 2009 19:00

Då var hästen blockhalt. Telefonsamtal nu i kväll:Frakkur blockhalt, vill inte föra fram vänster framben. Ingen temp men varm på benet. Tur i oturen att en annan häst hade exakt likadan skada för två veckor sedan i samma hage. Och då förklarade v...

Av Nina-Åsa - 4 november 2009 08:17

Har varit dåligt med rödvins blogg på sistone, bloggen heter ju faktiskt hästar och rödvin. Men nu är det dax att fylla på förådet. Någon som kan rekomendera något kraftigt gott rött vin??? Hoppas på massor av läckra förslag när jag vaknar. God...

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se