Direktlänk till inlägg 6 oktober 2008

Stona kollade!

Av Nina-Åsa - 6 oktober 2008 13:53

Nu har veterinär varit här och undersökt fyra ston. Med allra största sannolikhet är ingen av dessa dräktig! Jiipiieiee!! Men för att vara absolut säker togs blodprov på dessa, får svar om en vecka. Gud så skönt! Jag har haft mardrömmar om fyra små fuxar här nästa sommar....suck.Hmm är det en stolt eller skämmig fader?

Nu är det ju inte bara glädje eftersom vi också vet att ett sto, som flyttat från stallet i somras, faktiskt är dräktig. Sen är det tydligen omöjligt att konstatera om fölet i magen är fem, sex eller sju månader! Så där får man hålla tummarna för att det är så "litet" som möjligt med tanke på årstiden när det är fölningsdags! Stackars ägare som hade tänkt att visa sitt fina sto i vår!

 
ANNONS
 
Ingen bild

Chrissie

6 oktober 2008 14:34

Bara till att Gratulera!!:-) Hoppas bloproverna visar samma goda resultat som undersökningen!! Lycka till!!

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Nina-Åsa - 21 december 2009 19:43

Odågan skötte sig i ungefär en månad, men förra veckan började han dra igen. Är inte jättekul när det är snö och risk för styltor... I går drog han i korsgalopp på banan, gissa vem som bad i kurvorna. Nästan så jag blev religiös på kuppen. Törs inte ...

Av Nina-Åsa - 15 november 2009 23:00

Helgen har bara rusat fram. Började fredagen med att morgonfodra i stallet, arbetade sen kväll på ett kaosdrabbat Civa, (fast det är kul med kaos!!!). På lördagen var det tvillingdop i Hallstahammar. Släkten växer, farmor har nu 17 barnbarn och 1...

Av Nina-Åsa - 6 november 2009 01:42

Har hittills aldrig haft en hälta på en häst som gått att bota. Aldrig någon hovböld, sårskada eller dyl. Så lite nervös var man ju ändå när hästen var blockhalt. Åkte direkt ut till stallet efter nattskiftet. Ringde och bokade ambulatoriska på väg...

Av Nina-Åsa - 4 november 2009 19:00

Då var hästen blockhalt. Telefonsamtal nu i kväll:Frakkur blockhalt, vill inte föra fram vänster framben. Ingen temp men varm på benet. Tur i oturen att en annan häst hade exakt likadan skada för två veckor sedan i samma hage. Och då förklarade v...

Av Nina-Åsa - 4 november 2009 08:17

Har varit dåligt med rödvins blogg på sistone, bloggen heter ju faktiskt hästar och rödvin. Men nu är det dax att fylla på förådet. Någon som kan rekomendera något kraftigt gott rött vin??? Hoppas på massor av läckra förslag när jag vaknar. God...

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se