Direktlänk till inlägg 15 november 2008

Skritt

Av Nina-Åsa - 15 november 2008 16:56

Nu är stallet på G! Tänkt, idag fick vi hop fem st skrittande hästar, för en gemensam tur. Vi skrittade i en hel timme, utan att det var tråkigt! Fantastiskt vad lite sällskap kan göra! Dessutom hade vi sällskap av en gående man och hans tre löst springande hundar. Det piggade upp lite på takten!

Efter vår lilla tur så grillade vi korv bakom stallet, M hade fixat vedbrasa. Mysigt!

Jo, vi fick hit en ny inackordering idag, en fyra årig valack. Hög som sjutton! Min häst blir allt mindre för varje ny häst som kommer. Förr trodde jag hon var 1.35mkh men det har droppat ned till 1.32 tror jag :(  Jag borde kanske ha en lite högre häst, dock inte större, för mage det har hon ; )

Tro det eller ej, nu har jag precis hällt upp ett glas vin, och då kopplade jag upp mig på bloggen direkt! Kom på att Å och C skulle ha vinkväll i kväll och då finns ju chansen att de går in på bloggen och tycker till lite....då är det kanske lite kul att jag har skrivit något nytt de kan läsa och kommentera!

Ha en trevlig kväll tjejer! N

 
ANNONS
 
Ingen bild

C och Å

15 november 2008 21:25

Skål då N:-) Nu vinar vi och Å har minsann inte somnat än fast klockan snart är tjugo över nio!! Kul med nytt inlägg...Se nu till att ´keep up the good work ´. Är fortfarande nyfiken på hur de där senskydden är!
Skål skål...vi ska snart korka upp flaska 3:-)

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Nina-Åsa - 21 december 2009 19:43

Odågan skötte sig i ungefär en månad, men förra veckan började han dra igen. Är inte jättekul när det är snö och risk för styltor... I går drog han i korsgalopp på banan, gissa vem som bad i kurvorna. Nästan så jag blev religiös på kuppen. Törs inte ...

Av Nina-Åsa - 15 november 2009 23:00

Helgen har bara rusat fram. Började fredagen med att morgonfodra i stallet, arbetade sen kväll på ett kaosdrabbat Civa, (fast det är kul med kaos!!!). På lördagen var det tvillingdop i Hallstahammar. Släkten växer, farmor har nu 17 barnbarn och 1...

Av Nina-Åsa - 6 november 2009 01:42

Har hittills aldrig haft en hälta på en häst som gått att bota. Aldrig någon hovböld, sårskada eller dyl. Så lite nervös var man ju ändå när hästen var blockhalt. Åkte direkt ut till stallet efter nattskiftet. Ringde och bokade ambulatoriska på väg...

Av Nina-Åsa - 4 november 2009 19:00

Då var hästen blockhalt. Telefonsamtal nu i kväll:Frakkur blockhalt, vill inte föra fram vänster framben. Ingen temp men varm på benet. Tur i oturen att en annan häst hade exakt likadan skada för två veckor sedan i samma hage. Och då förklarade v...

Av Nina-Åsa - 4 november 2009 08:17

Har varit dåligt med rödvins blogg på sistone, bloggen heter ju faktiskt hästar och rödvin. Men nu är det dax att fylla på förådet. Någon som kan rekomendera något kraftigt gott rött vin??? Hoppas på massor av läckra förslag när jag vaknar. God...

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se