Direktlänk till inlägg 16 november 2008

Senskydd

Av Nina-Åsa - 16 november 2008 17:08

Hej hopp! Jag har visst glömt bort att uppdatera upplevelsen av att rida med senskydd. Det fungerar riktigt bra!

Jag tycker att hon skrittar på mer, mer energiskt, dock inte större i steget. Men det känns faktiskt skillnad. Hon är glad som attan oxå! Har skrittat med sällskap ett par dagar och hon som tidigare "surat" över om någon häst är för nära, försökte nästan trycka in sig emellan de två framförvarande hästarna! Öronen framåt, positiv och glad, tycker det är den självklaraste sak i världen att gå mitt i, häst framför och bakom, gärna någon på sidan oxå, som hon kan trycka sig mot!

Sammanfattningsvis så beter hon sig som om hon i varje fall inte har ont längre. Och skydden hjälper till!

 
ANNONS

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Nina-Åsa - 21 december 2009 19:43

Odågan skötte sig i ungefär en månad, men förra veckan började han dra igen. Är inte jättekul när det är snö och risk för styltor... I går drog han i korsgalopp på banan, gissa vem som bad i kurvorna. Nästan så jag blev religiös på kuppen. Törs inte ...

Av Nina-Åsa - 15 november 2009 23:00

Helgen har bara rusat fram. Började fredagen med att morgonfodra i stallet, arbetade sen kväll på ett kaosdrabbat Civa, (fast det är kul med kaos!!!). På lördagen var det tvillingdop i Hallstahammar. Släkten växer, farmor har nu 17 barnbarn och 1...

Av Nina-Åsa - 6 november 2009 01:42

Har hittills aldrig haft en hälta på en häst som gått att bota. Aldrig någon hovböld, sårskada eller dyl. Så lite nervös var man ju ändå när hästen var blockhalt. Åkte direkt ut till stallet efter nattskiftet. Ringde och bokade ambulatoriska på väg...

Av Nina-Åsa - 4 november 2009 19:00

Då var hästen blockhalt. Telefonsamtal nu i kväll:Frakkur blockhalt, vill inte föra fram vänster framben. Ingen temp men varm på benet. Tur i oturen att en annan häst hade exakt likadan skada för två veckor sedan i samma hage. Och då förklarade v...

Av Nina-Åsa - 4 november 2009 08:17

Har varit dåligt med rödvins blogg på sistone, bloggen heter ju faktiskt hästar och rödvin. Men nu är det dax att fylla på förådet. Någon som kan rekomendera något kraftigt gott rött vin??? Hoppas på massor av läckra förslag när jag vaknar. God...

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se