Direktlänk till inlägg 29 december 2008

Varför?

Av Nina-Åsa - 29 december 2008 21:58

Åkte med Gordon till Nina för att få hästen skodd så fort som möjligt. När skon var på plats gick jag med honom på stallgången, och gissa vad! Han är halt.

Jaha, kan det vara sömtryck? Ur med en söm i taget, men tyvärr ingen skillnad. Av med hela skon samt sula igen. Ja, då vart han ju ömfotad så vi såg ingen hälta. På med skon igen och minimalt med söm, fortfarande halt.

Hur är det möjligt, friskförklarad i ca 2 veckors tid....

Får väl hoppas att det är något nytt som läker snabbt, han får stå på finadyn och vila en vecka igen då.

Är så less... Vill ha en frisk häst

 
ANNONS
 
Ingen bild

Chrissie

9 januari 2009 13:22

Förstår till fullo din "lesshet":-(
Hoppas att han inte är lika halt längre....

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Nina-Åsa - 21 december 2009 19:43

Odågan skötte sig i ungefär en månad, men förra veckan började han dra igen. Är inte jättekul när det är snö och risk för styltor... I går drog han i korsgalopp på banan, gissa vem som bad i kurvorna. Nästan så jag blev religiös på kuppen. Törs inte ...

Av Nina-Åsa - 15 november 2009 23:00

Helgen har bara rusat fram. Började fredagen med att morgonfodra i stallet, arbetade sen kväll på ett kaosdrabbat Civa, (fast det är kul med kaos!!!). På lördagen var det tvillingdop i Hallstahammar. Släkten växer, farmor har nu 17 barnbarn och 1...

Av Nina-Åsa - 6 november 2009 01:42

Har hittills aldrig haft en hälta på en häst som gått att bota. Aldrig någon hovböld, sårskada eller dyl. Så lite nervös var man ju ändå när hästen var blockhalt. Åkte direkt ut till stallet efter nattskiftet. Ringde och bokade ambulatoriska på väg...

Av Nina-Åsa - 4 november 2009 19:00

Då var hästen blockhalt. Telefonsamtal nu i kväll:Frakkur blockhalt, vill inte föra fram vänster framben. Ingen temp men varm på benet. Tur i oturen att en annan häst hade exakt likadan skada för två veckor sedan i samma hage. Och då förklarade v...

Av Nina-Åsa - 4 november 2009 08:17

Har varit dåligt med rödvins blogg på sistone, bloggen heter ju faktiskt hästar och rödvin. Men nu är det dax att fylla på förådet. Någon som kan rekomendera något kraftigt gott rött vin??? Hoppas på massor av läckra förslag när jag vaknar. God...

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se