Direktlänk till inlägg 9 januari 2009

Återbesök, solmyrkvi på plats

Av Nina-Åsa - 9 januari 2009 17:58

Inget återbesök i morgon för herr Gordon. Kliniken ringde idag och ställde in besöket pga sjuk veterinär. Ja, det är väl ingen katastrof. Hade gärna åkt upp igen nu, men samtidigt har han ju inte blivit riden mer än 1 gång sedan senaste hältan. Kanske bara är positivt rent ut av att vänta två veckor till. Men tyvärr får jag inte träffa "vår" veterinär nästa gång utan en av hans underveterinärer. Det känn ju mindre roligt.


Solmyrkvi - VILKEN COOLING

Var och hämtade honom vid lunchtid. Han gick utan att tveka på transporten, fast det var första gången han åkte själv. Inte en rörelse kändes under resans gång, det var så man undrade om han var med överhuvudtaget. Mellanlandade sedan hos Ulla. Där fick han vila sig en lite stund innan vi lastade honom på nytt men nu med Mestari som sällskap.

Vi stäppte dem sedan själva i en hage. Och vilken uppvisning det blev!!!

Båda travade runt med värsta arabsvansen rakt ut, typiskt att man inte har kamera eller ännu hellre filmkameran med vid sådana tillfällen. U såg nästan lite tårögd ut när vi stod och beundrade Mestari. Hans trav var enorm, såg nästan ut som han inte satte ned hoven i backen utan travade på moln. De kände definitivt igen varandra i alla fall.


 
ANNONS
 
Ingen bild

C

9 januari 2009 18:58

Har redan kommenterat på er andra blogg:-)
Fast jag kan skriva här igen...att man blev lite rörd utav att läsa om återseendet.
Lycka till nu och vill gärna se bilder under resans gång. kram

 
Ingen bild

C

12 januari 2009 22:31

Måste ju citera G: Var är bildbevisen på Lillen i Västerboda?:-)

 
Ingen bild

G.

13 januari 2009 09:59

När påbörjas livets hårda skola till ridhäst?
Får du vara med och titta på då eller vill hon hålla på med honom ensam?
Bilder?!?!!! :-)

 
Ingen bild

G.

14 januari 2009 10:16

Hur GÅR det?! Har inridningen påbörjats?
Trivs han i nya stallet?
Var är fotona?! ;-)

 
Ingen bild

G.

18 januari 2009 19:39

Hmmm...är detta en kupp?!?
Lura oss att bli nyfikna så att vi till slut måste komma till stallet och fika för att bli uppdaterade på hästfronten ;-)

 
Ingen bild

å

20 januari 2009 10:58

Japp, är det något mera man vill veta är det bara att boka in fika i stallet!!!

 
Ingen bild

C

20 januari 2009 18:26

Är det nu i helgen det är dags för återbesök igen?!
Ok, jag bokar in en fika i....juni, när hästarna har bete och jag kan vara hemifrån med gott samvete....:-)

 
Ingen bild

å

21 januari 2009 13:19

japp, på fredag bär det av igen.

 
Ingen bild

G.

21 januari 2009 22:02

Håller tummarna igen då!

 
Ingen bild

C

22 januari 2009 18:29

Good Luck! Hör jättegärna utav dig och tala om hur det gick, pls:-)

 
Ingen bild

G.

24 januari 2009 09:30

Hur gick det??????

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Nina-Åsa - 21 december 2009 19:43

Odågan skötte sig i ungefär en månad, men förra veckan började han dra igen. Är inte jättekul när det är snö och risk för styltor... I går drog han i korsgalopp på banan, gissa vem som bad i kurvorna. Nästan så jag blev religiös på kuppen. Törs inte ...

Av Nina-Åsa - 15 november 2009 23:00

Helgen har bara rusat fram. Började fredagen med att morgonfodra i stallet, arbetade sen kväll på ett kaosdrabbat Civa, (fast det är kul med kaos!!!). På lördagen var det tvillingdop i Hallstahammar. Släkten växer, farmor har nu 17 barnbarn och 1...

Av Nina-Åsa - 6 november 2009 01:42

Har hittills aldrig haft en hälta på en häst som gått att bota. Aldrig någon hovböld, sårskada eller dyl. Så lite nervös var man ju ändå när hästen var blockhalt. Åkte direkt ut till stallet efter nattskiftet. Ringde och bokade ambulatoriska på väg...

Av Nina-Åsa - 4 november 2009 19:00

Då var hästen blockhalt. Telefonsamtal nu i kväll:Frakkur blockhalt, vill inte föra fram vänster framben. Ingen temp men varm på benet. Tur i oturen att en annan häst hade exakt likadan skada för två veckor sedan i samma hage. Och då förklarade v...

Av Nina-Åsa - 4 november 2009 08:17

Har varit dåligt med rödvins blogg på sistone, bloggen heter ju faktiskt hästar och rödvin. Men nu är det dax att fylla på förådet. Någon som kan rekomendera något kraftigt gott rött vin??? Hoppas på massor av läckra förslag när jag vaknar. God...

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se