Direktlänk till inlägg 30 januari 2009

Inridningen påbörjad

Av Nina-Åsa - 30 januari 2009 18:43

Idag växte de små dagisbarnen till första klassare. Har sadel för andra gången. Blev sedan ledda i longervolten med ryttare i sadeln.

 
ANNONS
 
Christina W

Christina W

31 januari 2009 18:53

Härliga bilder

http://metrobloggen.se/godmat

 
C

C

31 januari 2009 23:43

Åh vad roligt att det äntligen kom upp lite bilder på förstaklassarna:-) Så fina de är!!:-) Ser fram emot att få följa fortsättningen på deras utbildning!
Kram

http://dromisar.bloggagratis.se

 
Ingen bild

Sara

1 februari 2009 19:20

Vilka fina bilder, båda ser riktigt fina ut på bild =)

 
Ingen bild

G.

1 februari 2009 19:23

Åh, vad kul! Nu dröjer det inte länge förrän du får ta över själv och fortsätta med honom :-D Hoppas HOPPAS att han är en kärnfrisk häst till skillnad från den store brune!! Även om den store brune nu (ÄNTLIGEN!) verkar frisk :-)

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Nina-Åsa - 21 december 2009 19:43

Odågan skötte sig i ungefär en månad, men förra veckan började han dra igen. Är inte jättekul när det är snö och risk för styltor... I går drog han i korsgalopp på banan, gissa vem som bad i kurvorna. Nästan så jag blev religiös på kuppen. Törs inte ...

Av Nina-Åsa - 15 november 2009 23:00

Helgen har bara rusat fram. Började fredagen med att morgonfodra i stallet, arbetade sen kväll på ett kaosdrabbat Civa, (fast det är kul med kaos!!!). På lördagen var det tvillingdop i Hallstahammar. Släkten växer, farmor har nu 17 barnbarn och 1...

Av Nina-Åsa - 6 november 2009 01:42

Har hittills aldrig haft en hälta på en häst som gått att bota. Aldrig någon hovböld, sårskada eller dyl. Så lite nervös var man ju ändå när hästen var blockhalt. Åkte direkt ut till stallet efter nattskiftet. Ringde och bokade ambulatoriska på väg...

Av Nina-Åsa - 4 november 2009 19:00

Då var hästen blockhalt. Telefonsamtal nu i kväll:Frakkur blockhalt, vill inte föra fram vänster framben. Ingen temp men varm på benet. Tur i oturen att en annan häst hade exakt likadan skada för två veckor sedan i samma hage. Och då förklarade v...

Av Nina-Åsa - 4 november 2009 08:17

Har varit dåligt med rödvins blogg på sistone, bloggen heter ju faktiskt hästar och rödvin. Men nu är det dax att fylla på förådet. Någon som kan rekomendera något kraftigt gott rött vin??? Hoppas på massor av läckra förslag när jag vaknar. God...

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se