Direktlänk till inlägg 16 februari 2009

Lite känslig

Av Nina-Åsa - 16 februari 2009 01:47

Tyvärr dröjer ridbilderna och det beror inte på att jag fotar för lite utan att på att jag har en lite för känslig häst. Så nu tar de det sakta men säkert. Men så fort de börjar rida ut utan någon som leder dem ska jag vara där med kameran igen. Så håll utkik. Mestari fortsätter göra framsteg i rasande takt. Han kan nu ridas ut i alla gångarter.

 
ANNONS
 
Ingen bild

G.

16 februari 2009 08:03

Vad kul att det går så bra med Mestari!
Solmyrkvi lär sig nog så småningom :-)
Det är ju mkt att hålla koll på - hästar, hundar, folk...överallt ;-)

 
Ingen bild

C

16 februari 2009 17:30

Ok, fortsätter vänta med spänning:-)
Tror som G att det blir nog jättebra med Solmyrkvi....Meistari har det väl gått extremt fort med, eller? (hmm, heter han Meistari eller Mestari??)

 
Ingen bild

Ulla

16 februari 2009 19:04

Ja kul att det går så bra fär Sara med alla hästar, var och kikade lite i helgen. Jag är SÅ nöjd att inte jag ska behöva rida den känslige Solmyrkvi han passar nog utmärkt till sin ägare. Du vet hur det blir Åsa vi kan inte gå på tur tillsammans på flera år!!!
(Meistari heter han).

 
Ingen bild

C

16 februari 2009 20:53

Hej Ulla! Long time no see....Du glömmer väl inte att du har lovat mig första tjing om du någongång ska sälja Meistari;-)
Hoppas att allt är bra! *kram*

 
Ingen bild

Å

17 februari 2009 16:37

Oj, då har jag stavat fel hela tiden...
De är ju bara inne på vecka tre än, så jag tycker Sara har gjort ett jättebra jobb. Tror säkert min lilla lugnar sig snart. Eller hoppas i varje fall....

 
Ingen bild

ulla

17 februari 2009 18:01

Tjenis C! Läget är ok. Ver inte vad "ägarna" till denna sida tycker om att jag snackar här. Meistari var helt klart till salu till för några dagar sedan men nu tror jag jag behåller den lilla älsklingen ett tag till. Sara var ute själv med honom i går, mötte jägare, rådjur och bilar - inga problem. Låter som min häst!! Må så gott, kram till dalom

 
Ingen bild

C

17 februari 2009 18:11

Tror "ägarna" inte alls har något emot det;-)
Vad kul att han verkar så cool!!:-) Hur går det med stoet? Och de små...hörde att de blivit 2 nu:-)...Förökar de sig självmant, eller är det matte som inte kan motstå?

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Nina-Åsa - 21 december 2009 19:43

Odågan skötte sig i ungefär en månad, men förra veckan började han dra igen. Är inte jättekul när det är snö och risk för styltor... I går drog han i korsgalopp på banan, gissa vem som bad i kurvorna. Nästan så jag blev religiös på kuppen. Törs inte ...

Av Nina-Åsa - 15 november 2009 23:00

Helgen har bara rusat fram. Började fredagen med att morgonfodra i stallet, arbetade sen kväll på ett kaosdrabbat Civa, (fast det är kul med kaos!!!). På lördagen var det tvillingdop i Hallstahammar. Släkten växer, farmor har nu 17 barnbarn och 1...

Av Nina-Åsa - 6 november 2009 01:42

Har hittills aldrig haft en hälta på en häst som gått att bota. Aldrig någon hovböld, sårskada eller dyl. Så lite nervös var man ju ändå när hästen var blockhalt. Åkte direkt ut till stallet efter nattskiftet. Ringde och bokade ambulatoriska på väg...

Av Nina-Åsa - 4 november 2009 19:00

Då var hästen blockhalt. Telefonsamtal nu i kväll:Frakkur blockhalt, vill inte föra fram vänster framben. Ingen temp men varm på benet. Tur i oturen att en annan häst hade exakt likadan skada för två veckor sedan i samma hage. Och då förklarade v...

Av Nina-Åsa - 4 november 2009 08:17

Har varit dåligt med rödvins blogg på sistone, bloggen heter ju faktiskt hästar och rödvin. Men nu är det dax att fylla på förådet. Någon som kan rekomendera något kraftigt gott rött vin??? Hoppas på massor av läckra förslag när jag vaknar. God...

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se