Direktlänk till inlägg 19 februari 2009

Långsamt...

Av Nina-Åsa - 19 februari 2009 17:20

finns de ordet längre?! Å kanske kan kolla hon är bra på nya ord, gamla också kanke. Långsamt iallafall, den tiden verkar vara förbi. I dag ska jag börja blogga har skaffat facebook och mail har man ju redan. Hur ska man hinna kolla och hålla sig uppdaterad överallt? Tips mottages. I dag har jag iallafall hunnit varit och filmat Sara när hon red Meistari. Fint!! Ridit en sväng på Jóra och nu står bullarna i ugnen. Kanske måste man skaffa en hemhjälp eller sluta jobba, vi får se hur det går.

Ulla

 
ANNONS
 
Ingen bild

å

19 februari 2009 19:46

Nej ulla, ordet lånsamt finns inte, har kolla på wikipedia!!!

 
Chrissie

Chrissie

19 februari 2009 19:53

Jag har också kollat och inte hittat ordet Lånsamt;-)
Fast, du är välkommen till dalom så ska jag ge en kurs i hur man håller koll på allt....Sluta lev i verkligenheten, så är det inga problem alls;-) *hahaha*

http://dromisar.bloggagratis.se

 
Ingen bild

u

19 februari 2009 20:25

Ja men lite ordblind kanske, LÅNGSAMT då, finns de

 
Chrissie

Chrissie

19 februari 2009 20:35

Läste du aldrig mitt blogginlägg förra året? Ang Lyxhustru vs. hemmafru?;-)

http://dromisar.bloggagratis.se

 
Ingen bild

å

19 februari 2009 22:02

Mitt nya ord "paraplex" finns inte :( Däremot finns perplex men det har en annan betydelse förbluffad, handfallen, häpen, förvånad, överraskad, flat, paff, bestört, rådlös, förstummad, konfys, konsternerad, ställd. Så nu vill jag att ni annammar ordet paraplex betyder ungefär komplex fast bara från 2 olika synsätt. Någon som förstår mig?

 
Ingen bild

C

19 februari 2009 22:19

haha, tror jag fattar;-) Antingen svart eller vitt, finns inget däremellan;-)
Är jag ute och cyklar?? (läs:rider)

 
Ingen bild

G.

20 februari 2009 07:47

Långsamt? Har aldrig hört talas om det... ;-)
Det måste vara när man hinner äta frukost hemma va?! :-D

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Nina-Åsa - 21 december 2009 19:43

Odågan skötte sig i ungefär en månad, men förra veckan började han dra igen. Är inte jättekul när det är snö och risk för styltor... I går drog han i korsgalopp på banan, gissa vem som bad i kurvorna. Nästan så jag blev religiös på kuppen. Törs inte ...

Av Nina-Åsa - 15 november 2009 23:00

Helgen har bara rusat fram. Började fredagen med att morgonfodra i stallet, arbetade sen kväll på ett kaosdrabbat Civa, (fast det är kul med kaos!!!). På lördagen var det tvillingdop i Hallstahammar. Släkten växer, farmor har nu 17 barnbarn och 1...

Av Nina-Åsa - 6 november 2009 01:42

Har hittills aldrig haft en hälta på en häst som gått att bota. Aldrig någon hovböld, sårskada eller dyl. Så lite nervös var man ju ändå när hästen var blockhalt. Åkte direkt ut till stallet efter nattskiftet. Ringde och bokade ambulatoriska på väg...

Av Nina-Åsa - 4 november 2009 19:00

Då var hästen blockhalt. Telefonsamtal nu i kväll:Frakkur blockhalt, vill inte föra fram vänster framben. Ingen temp men varm på benet. Tur i oturen att en annan häst hade exakt likadan skada för två veckor sedan i samma hage. Och då förklarade v...

Av Nina-Åsa - 4 november 2009 08:17

Har varit dåligt med rödvins blogg på sistone, bloggen heter ju faktiskt hästar och rödvin. Men nu är det dax att fylla på förådet. Någon som kan rekomendera något kraftigt gott rött vin??? Hoppas på massor av läckra förslag när jag vaknar. God...

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se