Direktlänk till inlägg 16 april 2009

Ångest

Av Nina-Åsa - 16 april 2009 05:35

Ja, nu har jag dragit igång ett nytt besök för Gordon. Vet inte om jag vill starta mina förväntningar på nytt egentligen. Har ju "bara" åkt jojo i två år snart:(

Tänkte bara ringa equiteraputen Håkan Lundell för att få höra lite mera ingående om hästar med SI-leds problematik, men det hela slutade med att jag bokade in ett besök nu på måndag. Vet inte om det var så klokt egentligen.

Nu hoppas jag att han antingen blir bra för all framtid eller blir sämre så jag slipper fundera på hur det ska gå hela tiden. Vill få ett slut på hältan och klinikbesök!!!

 
ANNONS
 
Ingen bild

Marie Lew........

16 april 2009 19:12

Håller alla tummar jag har för er på måndag!!! Kram på Er

 
Ingen bild

Nina

17 april 2009 19:59

Det känns som du har fått din beskörda del av "hästelände", så vem vet....

 
Ingen bild

Chrissie

17 april 2009 22:53

Känner ingen som kämpat och uthärdat såsom du. Gått mellan hopp och förtvivlan så himla länge. Beundransvärt!
Hoppas du får svar på alla dina frågor.
*kram*

 
Ingen bild

G.

21 april 2009 12:52

Hur gick det? *håller tummarna hårt*

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Nina-Åsa - 21 december 2009 19:43

Odågan skötte sig i ungefär en månad, men förra veckan började han dra igen. Är inte jättekul när det är snö och risk för styltor... I går drog han i korsgalopp på banan, gissa vem som bad i kurvorna. Nästan så jag blev religiös på kuppen. Törs inte ...

Av Nina-Åsa - 15 november 2009 23:00

Helgen har bara rusat fram. Började fredagen med att morgonfodra i stallet, arbetade sen kväll på ett kaosdrabbat Civa, (fast det är kul med kaos!!!). På lördagen var det tvillingdop i Hallstahammar. Släkten växer, farmor har nu 17 barnbarn och 1...

Av Nina-Åsa - 6 november 2009 01:42

Har hittills aldrig haft en hälta på en häst som gått att bota. Aldrig någon hovböld, sårskada eller dyl. Så lite nervös var man ju ändå när hästen var blockhalt. Åkte direkt ut till stallet efter nattskiftet. Ringde och bokade ambulatoriska på väg...

Av Nina-Åsa - 4 november 2009 19:00

Då var hästen blockhalt. Telefonsamtal nu i kväll:Frakkur blockhalt, vill inte föra fram vänster framben. Ingen temp men varm på benet. Tur i oturen att en annan häst hade exakt likadan skada för två veckor sedan i samma hage. Och då förklarade v...

Av Nina-Åsa - 4 november 2009 08:17

Har varit dåligt med rödvins blogg på sistone, bloggen heter ju faktiskt hästar och rödvin. Men nu är det dax att fylla på förådet. Någon som kan rekomendera något kraftigt gott rött vin??? Hoppas på massor av läckra förslag när jag vaknar. God...

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se