Direktlänk till inlägg 21 april 2009

Trasig bil

Av Nina-Åsa - 21 april 2009 22:44

Bilen lät som det var punktering i går. Vet att hjullagren börjar ta slut så ringde direkt för att beställa hem sådana. Ve och fasa HUR KLARAR MAN SIG UTAN BIL I FLERA DAGAR????

Tordes inte ta min bil in till stan från stallet för att hämta reservdelen, som jag förövrigt fått min lillebror att hämta ut, eftersom jag inte skulle hinna innan stängningsdags. Så jag kör ut bilen till mina föräldrar och tar deras bil till stan och hämtar lagret. Ut till landet igen för att efter lite övertalning jaga ut pappa till verkstan, där jag förberett med att ta bort ett framhjul.

Visst är hjullagret slut men inte i så dåligt skick att det borde låta som det gjorde. Sa: det gick himla lätt att ta bort bultarna, kan det vara lösa bultar som skapat oljuden? På med däcket igen utan att byta ut något och visst nu låter den som den ska igen..... Tror jag kommer bli befriad i framtiden vad gäller däckbyte:)

Men vilken tur jag hade ändå att däcket inte lossnade under färd! Kommer inte bli bilmeck i mitt nästa liv.

 
ANNONS
 
Ingen bild

G.

22 april 2009 14:37

Vad läskigt! Tur att det gick så bra!!
Du...du känner väl efter att däcken sitter ordentligt på transporten också... :-S

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Nina-Åsa - 21 december 2009 19:43

Odågan skötte sig i ungefär en månad, men förra veckan började han dra igen. Är inte jättekul när det är snö och risk för styltor... I går drog han i korsgalopp på banan, gissa vem som bad i kurvorna. Nästan så jag blev religiös på kuppen. Törs inte ...

Av Nina-Åsa - 15 november 2009 23:00

Helgen har bara rusat fram. Började fredagen med att morgonfodra i stallet, arbetade sen kväll på ett kaosdrabbat Civa, (fast det är kul med kaos!!!). På lördagen var det tvillingdop i Hallstahammar. Släkten växer, farmor har nu 17 barnbarn och 1...

Av Nina-Åsa - 6 november 2009 01:42

Har hittills aldrig haft en hälta på en häst som gått att bota. Aldrig någon hovböld, sårskada eller dyl. Så lite nervös var man ju ändå när hästen var blockhalt. Åkte direkt ut till stallet efter nattskiftet. Ringde och bokade ambulatoriska på väg...

Av Nina-Åsa - 4 november 2009 19:00

Då var hästen blockhalt. Telefonsamtal nu i kväll:Frakkur blockhalt, vill inte föra fram vänster framben. Ingen temp men varm på benet. Tur i oturen att en annan häst hade exakt likadan skada för två veckor sedan i samma hage. Och då förklarade v...

Av Nina-Åsa - 4 november 2009 08:17

Har varit dåligt med rödvins blogg på sistone, bloggen heter ju faktiskt hästar och rödvin. Men nu är det dax att fylla på förådet. Någon som kan rekomendera något kraftigt gott rött vin??? Hoppas på massor av läckra förslag när jag vaknar. God...

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se