Direktlänk till inlägg 4 maj 2009

Veterinär besök

Av Nina-Åsa - 4 maj 2009 21:35

Gordon blev tyvärr inte bättre efter kiropraktik, så nu har jag beslutat mig för att ge upp. Har nu kämpat i två år minus tre veckor. Anser att Gordon fått lida tillräckligt.

Så idag var vet ute och kollade på honom och hon höll med om att nu räcker det. Så imorgon skickar jag papprena till henne för påskrift sedan vidare till försäkringsbolaget. Bara hoppas att inte de konstrar. Känns bra att äntligen fattat beslut ändå.


Besiktade Solmyrkvi för att höja försäkringen på honom. Och tro det eller ej men han är halt på hb och vf. Står på metacam i 10 dagar, därefter blir det återbesök på kliniken. Hoppas det bara är någon lättare vrickning. Orkar inte med något mera avancerat.


 
ANNONS
 
Ingen bild

C

4 maj 2009 22:29

Va?!! Men nu räcker det väl!?? Tycker du haft mer än nog av problem:-(
Hjälper nog föga att jag håller tummarna, men tänker på dig i vilket fall!!
*kram*

 
Ingen bild

G.

5 maj 2009 08:16

Skönt för Gordon, även om det alltid är tråkigt med sådana beslut!
Hoppas att det inte är någonting allvarligt med lillkillen. Han kanske bara har busat lite i hagen? Har du hunnit provrida honom än? Motsvarar han förväntningarna hittills?

 
Ingen bild

Ulla

6 maj 2009 12:01

Detta har vi redan dryftat per tele, nu vill jag bara kommentera den FINA färgen du fått till här, jag har hört att vissa klagomål framkommit tidigare.
kram
har du fått någon tid för Solmyrkvi

 
Ingen bild

Lew...

6 maj 2009 16:50

Rätt beslut för Gordons del men självklart mycket vånda bakom. Känner med dej såklart. Som alla andra oxå tycker... nu får det vara nog för din del.Jag hoppas innerligt att Solmyrkvi snart är ohalt. Kram!

 
åsa

åsa

6 maj 2009 22:33

Ja, nu är återbesöket bokat till 26 maj kl 10.30
G: Har bara suttit på honom 4 gånger. Provat tölta ca 2meter så då hann jag inte riktigt känna gångarten.

http://tyr.bloggagratis.se

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Nina-Åsa - 21 december 2009 19:43

Odågan skötte sig i ungefär en månad, men förra veckan började han dra igen. Är inte jättekul när det är snö och risk för styltor... I går drog han i korsgalopp på banan, gissa vem som bad i kurvorna. Nästan så jag blev religiös på kuppen. Törs inte ...

Av Nina-Åsa - 15 november 2009 23:00

Helgen har bara rusat fram. Började fredagen med att morgonfodra i stallet, arbetade sen kväll på ett kaosdrabbat Civa, (fast det är kul med kaos!!!). På lördagen var det tvillingdop i Hallstahammar. Släkten växer, farmor har nu 17 barnbarn och 1...

Av Nina-Åsa - 6 november 2009 01:42

Har hittills aldrig haft en hälta på en häst som gått att bota. Aldrig någon hovböld, sårskada eller dyl. Så lite nervös var man ju ändå när hästen var blockhalt. Åkte direkt ut till stallet efter nattskiftet. Ringde och bokade ambulatoriska på väg...

Av Nina-Åsa - 4 november 2009 19:00

Då var hästen blockhalt. Telefonsamtal nu i kväll:Frakkur blockhalt, vill inte föra fram vänster framben. Ingen temp men varm på benet. Tur i oturen att en annan häst hade exakt likadan skada för två veckor sedan i samma hage. Och då förklarade v...

Av Nina-Åsa - 4 november 2009 08:17

Har varit dåligt med rödvins blogg på sistone, bloggen heter ju faktiskt hästar och rödvin. Men nu är det dax att fylla på förådet. Någon som kan rekomendera något kraftigt gott rött vin??? Hoppas på massor av läckra förslag när jag vaknar. God...

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se