Direktlänk till inlägg 19 maj 2009

Evigt gröna ängarna

Av Nina-Åsa - 19 maj 2009 22:52

I dag var det dax....

Lantbrukarservice (eller vad de heter) kom ut till stallet. Fyllde i alla papper och betalade. Sen var det bara att hämta hästen i beteshagen. Ångest nr 1: Tänk om han skulle förstå vad som var i görningen och inte ville fångas. Men så var inte fallet utan han kom direkt fram och kollade vad det var för lastbil som kommit. Nyfiken som vanligt. Gick 10 m från hagen där havrehinken väntade, då svek matte och gick iväg och 15sek senare var han i hästhimlen. Drömt massor av mardrömmar om att avlivningen ska misslyckas och han ska springa skadad från platsen, eller att han inte vill bli fångad i hagen för att han förstår vad som är på gång eller dyl. Men inga av mina mardrömmar slog in utan han fick lämna jorden mumsandes på havre och helt ovetande. Så jag måste erkänna att den största känslan nu är lättnad, även om jag naturligtvis saknar honom. Men jag har ju faktiskt saknat honom under två års tid. STORT TACK TILL JENNY FÖR ALL HJÄLP!!! Måste oxå säga att Göran på lantbruksservic var jätte bra, lugn och sympatisk.

 
ANNONS
 
Ingen bild

G.

20 maj 2009 10:22

Lilla Gordon... *snyft*
Skönt att det blev ett bra slut i alla fall. Lugn och ro och lite god mat...

 
Ingen bild

MaMa

20 maj 2009 13:55

Varma varma kramar från oss 2.

 
Ingen bild

Marie Löw

20 maj 2009 19:31

Du har varit så himla duktig med Gordon-gubben, han kunde *aldrig* ha fått en bättre chans! Helt rätt beslut, men visst är det sorgligt, nu svämmar mina ögon över igen... Kram!

 
Ingen bild

G.

25 maj 2009 08:33

Håller tummarna hårt inför morgondagen!! Du kan väl lämna en liten rapport om hur Solmyrkvis återbesök har gått imorgon?!

 
Ingen bild

Josefin

26 maj 2009 00:04

Stora kramar från mig också, du har verkligen kämpat!

 
Ingen bild

G.

27 maj 2009 10:47

Hur har det gått med Solmyrkvi? *håller tummarna*

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Nina-Åsa - 21 december 2009 19:43

Odågan skötte sig i ungefär en månad, men förra veckan började han dra igen. Är inte jättekul när det är snö och risk för styltor... I går drog han i korsgalopp på banan, gissa vem som bad i kurvorna. Nästan så jag blev religiös på kuppen. Törs inte ...

Av Nina-Åsa - 15 november 2009 23:00

Helgen har bara rusat fram. Började fredagen med att morgonfodra i stallet, arbetade sen kväll på ett kaosdrabbat Civa, (fast det är kul med kaos!!!). På lördagen var det tvillingdop i Hallstahammar. Släkten växer, farmor har nu 17 barnbarn och 1...

Av Nina-Åsa - 6 november 2009 01:42

Har hittills aldrig haft en hälta på en häst som gått att bota. Aldrig någon hovböld, sårskada eller dyl. Så lite nervös var man ju ändå när hästen var blockhalt. Åkte direkt ut till stallet efter nattskiftet. Ringde och bokade ambulatoriska på väg...

Av Nina-Åsa - 4 november 2009 19:00

Då var hästen blockhalt. Telefonsamtal nu i kväll:Frakkur blockhalt, vill inte föra fram vänster framben. Ingen temp men varm på benet. Tur i oturen att en annan häst hade exakt likadan skada för två veckor sedan i samma hage. Och då förklarade v...

Av Nina-Åsa - 4 november 2009 08:17

Har varit dåligt med rödvins blogg på sistone, bloggen heter ju faktiskt hästar och rödvin. Men nu är det dax att fylla på förådet. Någon som kan rekomendera något kraftigt gott rött vin??? Hoppas på massor av läckra förslag när jag vaknar. God...

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se