Direktlänk till inlägg 1 juli 2009

Måste ha en reservplan...

Av Nina-Åsa - 1 juli 2009 01:22

Ja som ni säkert redan vet så tillhör jag dem som alltid vill ha en reservplan. Så om det inte går vägen med solmyrkvi, vilket verkar vara fallet även denna gång, så måste jag ha en ny häst snarast. Så på söndag ska jag provrida en 9årig val som jag hoppas mycket på.


 
ANNONS
 
Ingen bild

Marie Löw

1 juli 2009 08:04

Aha! :-)
Blir en intressant fika i kväll, mycket att prata om...

 
Ingen bild

G.

1 juli 2009 08:17

Åh, spännande! Vad är det för nåt då? 4- eller 5-gångare? Färg? Namn? Fin? Bild önskas på söndag :-) Håller tummarna att han är vad du tänkt dig!!

 
Ingen bild

Ulla

1 juli 2009 20:55

Spännande!!!!!!!!!!! sådana saker ringer man och berätter utförligt om vet du väll? Du ahr väll inte glömt mitt nummer?
kram

 
Ingen bild

Nina

2 juli 2009 13:34

Håller med Ulla...mycket spännande men...hallå hallå..har du glömt mitt nr oxå?

 
Ingen bild

Josefin

4 juli 2009 23:37

Du är grym Åsa! Håller tummarna för att det är han med stort h!
Kram

 
Ingen bild

G.

6 juli 2009 07:57

Hur gick provridningen? Hur var han?

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Nina-Åsa - 21 december 2009 19:43

Odågan skötte sig i ungefär en månad, men förra veckan började han dra igen. Är inte jättekul när det är snö och risk för styltor... I går drog han i korsgalopp på banan, gissa vem som bad i kurvorna. Nästan så jag blev religiös på kuppen. Törs inte ...

Av Nina-Åsa - 15 november 2009 23:00

Helgen har bara rusat fram. Började fredagen med att morgonfodra i stallet, arbetade sen kväll på ett kaosdrabbat Civa, (fast det är kul med kaos!!!). På lördagen var det tvillingdop i Hallstahammar. Släkten växer, farmor har nu 17 barnbarn och 1...

Av Nina-Åsa - 6 november 2009 01:42

Har hittills aldrig haft en hälta på en häst som gått att bota. Aldrig någon hovböld, sårskada eller dyl. Så lite nervös var man ju ändå när hästen var blockhalt. Åkte direkt ut till stallet efter nattskiftet. Ringde och bokade ambulatoriska på väg...

Av Nina-Åsa - 4 november 2009 19:00

Då var hästen blockhalt. Telefonsamtal nu i kväll:Frakkur blockhalt, vill inte föra fram vänster framben. Ingen temp men varm på benet. Tur i oturen att en annan häst hade exakt likadan skada för två veckor sedan i samma hage. Och då förklarade v...

Av Nina-Åsa - 4 november 2009 08:17

Har varit dåligt med rödvins blogg på sistone, bloggen heter ju faktiskt hästar och rödvin. Men nu är det dax att fylla på förådet. Någon som kan rekomendera något kraftigt gott rött vin??? Hoppas på massor av läckra förslag när jag vaknar. God...

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se