Direktlänk till inlägg 23 juli 2009

Hoppet ute för solmyrkvi

Av Nina-Åsa - 23 juli 2009 11:24

Ja igår var jag och hämtade Solmyrkvi på Ultuna igen. Scinten visade inga större konstigheter. Provade att ultraljuda ryggen i stället och då såg man att tornutskotten på väster sida är helt sammanväxta. Provade att bedöva ryggen men då flyttade sig bara hältan till det andra bakbenet.

Så det är inte så mycket att fundera på, någon ridhäst blir han tyvärr aldrig.

Nu blir det bara till att vänta på att försäkringsbolaget ska få säga sitt.

 
ANNONS
 
Ingen bild

G.

23 juli 2009 14:17

:-(
Tråkigt!! Hoppas att försäkringsbolaget är snabb med beslutet. Jobbigt att gå och vänta.
HOPPAS VERKLIGEN NÄSTA HÄST ÄR GENOMFRISK!!!
Nu kan du ju bara inte ha otur med en häst till!

 
Ingen bild

Lew...

24 juli 2009 21:53

Så himla tråkigt att höra Åsa. Tänker på dej. Kramar

 
Ingen bild

Nina

27 juli 2009 12:00

Du får alla mina kramar.....

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Nina-Åsa - 21 december 2009 19:43

Odågan skötte sig i ungefär en månad, men förra veckan började han dra igen. Är inte jättekul när det är snö och risk för styltor... I går drog han i korsgalopp på banan, gissa vem som bad i kurvorna. Nästan så jag blev religiös på kuppen. Törs inte ...

Av Nina-Åsa - 15 november 2009 23:00

Helgen har bara rusat fram. Började fredagen med att morgonfodra i stallet, arbetade sen kväll på ett kaosdrabbat Civa, (fast det är kul med kaos!!!). På lördagen var det tvillingdop i Hallstahammar. Släkten växer, farmor har nu 17 barnbarn och 1...

Av Nina-Åsa - 6 november 2009 01:42

Har hittills aldrig haft en hälta på en häst som gått att bota. Aldrig någon hovböld, sårskada eller dyl. Så lite nervös var man ju ändå när hästen var blockhalt. Åkte direkt ut till stallet efter nattskiftet. Ringde och bokade ambulatoriska på väg...

Av Nina-Åsa - 4 november 2009 19:00

Då var hästen blockhalt. Telefonsamtal nu i kväll:Frakkur blockhalt, vill inte föra fram vänster framben. Ingen temp men varm på benet. Tur i oturen att en annan häst hade exakt likadan skada för två veckor sedan i samma hage. Och då förklarade v...

Av Nina-Åsa - 4 november 2009 08:17

Har varit dåligt med rödvins blogg på sistone, bloggen heter ju faktiskt hästar och rödvin. Men nu är det dax att fylla på förådet. Någon som kan rekomendera något kraftigt gott rött vin??? Hoppas på massor av läckra förslag när jag vaknar. God...

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se