Direktlänk till inlägg 7 augusti 2009

Velat färdigt

Av Nina-Åsa - 7 augusti 2009 18:40

Har nu äntligen bestämt mig för vilken häst jag vill köpa. Det blir den 9åriga val som jag provade i juli. Ja har iallafall bokat besiktning till andra veckan i september, hoppas bara han går igenom den. Vill inte behöva börja om och leta häst.

Tyvärr dröjer det ett tag till besiktningen, men är man så envis att det bara är en veterinär som duger, då får man vackert vänta till hon är tillbaka efter semestern. Jag har ju faktiskt inte haft någon ridhäst de senaste två åren, så vad gör väl en månad till???

Är det ok att ta en sista minuten till Schweiz? Vill vara där!!! Vilka poäng de har fått! 8.43 i T1 uttagning, finns det????

1 Guld till sverige hittills och flera som tagit sig till final, vad gör man hemma nu.....

Fast å andra sidan kanske det är bättre att spara pengarna till hästköpet och till landsmot nästa år.

 
ANNONS
 
Ingen bild

Chrissie

7 augusti 2009 23:31

Åh vad kul att du bestämt dig:-) Har ju hållit tummar och tår förut, utan positivt resultat, så kanske ska skita i det den här gången och önskar dig sååå mycket lycka till med besiktningen:-)

Äh, du har väl aldrig bangat för nåt - dra till Schweiz vettja´;-) Island eller Schweiz= kostnadsmässigt likvärdigt dyrt....
Nästa år har du inte tid att åka på Landsmót, för då ska du ju tävla SM ;-)))))

 
Ingen bild

G.

8 augusti 2009 22:11

Kul!! LYCKA TILL NU!!! Måste nog komma över sen och kolla lite. Är ju nyfiken! ;-) Tar du hem honom direkt efter besiktningen?

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Nina-Åsa - 21 december 2009 19:43

Odågan skötte sig i ungefär en månad, men förra veckan började han dra igen. Är inte jättekul när det är snö och risk för styltor... I går drog han i korsgalopp på banan, gissa vem som bad i kurvorna. Nästan så jag blev religiös på kuppen. Törs inte ...

Av Nina-Åsa - 15 november 2009 23:00

Helgen har bara rusat fram. Började fredagen med att morgonfodra i stallet, arbetade sen kväll på ett kaosdrabbat Civa, (fast det är kul med kaos!!!). På lördagen var det tvillingdop i Hallstahammar. Släkten växer, farmor har nu 17 barnbarn och 1...

Av Nina-Åsa - 6 november 2009 01:42

Har hittills aldrig haft en hälta på en häst som gått att bota. Aldrig någon hovböld, sårskada eller dyl. Så lite nervös var man ju ändå när hästen var blockhalt. Åkte direkt ut till stallet efter nattskiftet. Ringde och bokade ambulatoriska på väg...

Av Nina-Åsa - 4 november 2009 19:00

Då var hästen blockhalt. Telefonsamtal nu i kväll:Frakkur blockhalt, vill inte föra fram vänster framben. Ingen temp men varm på benet. Tur i oturen att en annan häst hade exakt likadan skada för två veckor sedan i samma hage. Och då förklarade v...

Av Nina-Åsa - 4 november 2009 08:17

Har varit dåligt med rödvins blogg på sistone, bloggen heter ju faktiskt hästar och rödvin. Men nu är det dax att fylla på förådet. Någon som kan rekomendera något kraftigt gott rött vin??? Hoppas på massor av läckra förslag när jag vaknar. God...

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se