Direktlänk till inlägg 19 augusti 2009

KÄR

Av Nina-Åsa - 19 augusti 2009 20:53

Har hittat vad jag letar efter. En helt underbar svart 7årig valack på ca 1,39 men känns mycket större. Som inte har några negativa sidor alls!!!

Mer rumslig galopp finns inte, traven är enorm, går inte att sitta ner i den kan jag lova. Jättefin aktion i tölten, inte så stora temposkillnader än men det tror jag kommer. Skritten är mer än bra...

Går på moln nu...

Försöker få tag i veterinären som egentligen har semester, men som kanske efter lite övertalning kan komma ut och besikta inom det snaraste. Ska göra ett nytt försök i morgon. Nu vill jag bara hämta hem hästen, helst i dag!!!

Ops nu är kl 21 och jag ska börja jobba

 
ANNONS
 
Ingen bild

Chrissie

19 augusti 2009 21:11

Hallå där!! Tänk på mig som flyttat till världens ände! BERÄTTA MER!!!!!!!!!!!
:-)

 
Ingen bild

Marie Löw

19 augusti 2009 22:20

Jag lovar...han är JÄTTEFIN! Känns som ett riktigt fynd, men det går inte att hitta något fel, som du säger Åsa! Nu håller vi alla tummarna att besiktningen går vägen...

 
Ingen bild

Josefin

22 augusti 2009 09:47

Ååååååh vad spännande Åsa!!!!!!!!!

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Nina-Åsa - 21 december 2009 19:43

Odågan skötte sig i ungefär en månad, men förra veckan började han dra igen. Är inte jättekul när det är snö och risk för styltor... I går drog han i korsgalopp på banan, gissa vem som bad i kurvorna. Nästan så jag blev religiös på kuppen. Törs inte ...

Av Nina-Åsa - 15 november 2009 23:00

Helgen har bara rusat fram. Började fredagen med att morgonfodra i stallet, arbetade sen kväll på ett kaosdrabbat Civa, (fast det är kul med kaos!!!). På lördagen var det tvillingdop i Hallstahammar. Släkten växer, farmor har nu 17 barnbarn och 1...

Av Nina-Åsa - 6 november 2009 01:42

Har hittills aldrig haft en hälta på en häst som gått att bota. Aldrig någon hovböld, sårskada eller dyl. Så lite nervös var man ju ändå när hästen var blockhalt. Åkte direkt ut till stallet efter nattskiftet. Ringde och bokade ambulatoriska på väg...

Av Nina-Åsa - 4 november 2009 19:00

Då var hästen blockhalt. Telefonsamtal nu i kväll:Frakkur blockhalt, vill inte föra fram vänster framben. Ingen temp men varm på benet. Tur i oturen att en annan häst hade exakt likadan skada för två veckor sedan i samma hage. Och då förklarade v...

Av Nina-Åsa - 4 november 2009 08:17

Har varit dåligt med rödvins blogg på sistone, bloggen heter ju faktiskt hästar och rödvin. Men nu är det dax att fylla på förådet. Någon som kan rekomendera något kraftigt gott rött vin??? Hoppas på massor av läckra förslag när jag vaknar. God...

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se