Direktlänk till inlägg 29 augusti 2009

Passtakt....(På 4gångare)

Av Nina-Åsa - 29 augusti 2009 20:00

Idag var det dax för premiärturen!! Sadeln passade utmärkt. Lyckades lura till mig en privatlektion för H. Hon undrar nog vad jag tänkte med när hon såg vad jag köpt. En spänd passtaktig 4gångare som inte går att styra (varken med tygel eller skänkel). Tölten var riktigt bunden och så fort jag gjorde något åkte svansen in mellan benen. "Ska jag rida loss honom i galopp" frågade jag H. Hon såg lite fundersam ut "inte skulle jag galoppera en så spänd häst" blev svaret. Men tillslut provade jag galoppen ändå, och det var sagolik, fortfarande inte styrbar men underbar...Då slappnade han av rejält och började jobba istället.

Är jättenöjd:)

 
ANNONS
 
Ingen bild

ulla

29 augusti 2009 20:45

Synd att du inte kunde hålla en lunchuppvisning. Får väll komma ut en annadag för en titt på hästen utan "styrning". Intressant!?

 
Ingen bild

Chrissie

29 augusti 2009 20:47

HÄRLIG!!! Inte alla som är så nöjda med en häst som inte går att styra ;-)
Skämt åsido....Låter dock som att ni kommer bli ett radarpar som säkert dyker upp på tävlingsbanorna...förr eller senare:-)
*kram*

 
Ingen bild

Marie Lew

29 augusti 2009 21:57

Vad roligt att du är jättenöjd Åsa. Lycka till framöver!!

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Nina-Åsa - 21 december 2009 19:43

Odågan skötte sig i ungefär en månad, men förra veckan började han dra igen. Är inte jättekul när det är snö och risk för styltor... I går drog han i korsgalopp på banan, gissa vem som bad i kurvorna. Nästan så jag blev religiös på kuppen. Törs inte ...

Av Nina-Åsa - 15 november 2009 23:00

Helgen har bara rusat fram. Började fredagen med att morgonfodra i stallet, arbetade sen kväll på ett kaosdrabbat Civa, (fast det är kul med kaos!!!). På lördagen var det tvillingdop i Hallstahammar. Släkten växer, farmor har nu 17 barnbarn och 1...

Av Nina-Åsa - 6 november 2009 01:42

Har hittills aldrig haft en hälta på en häst som gått att bota. Aldrig någon hovböld, sårskada eller dyl. Så lite nervös var man ju ändå när hästen var blockhalt. Åkte direkt ut till stallet efter nattskiftet. Ringde och bokade ambulatoriska på väg...

Av Nina-Åsa - 4 november 2009 19:00

Då var hästen blockhalt. Telefonsamtal nu i kväll:Frakkur blockhalt, vill inte föra fram vänster framben. Ingen temp men varm på benet. Tur i oturen att en annan häst hade exakt likadan skada för två veckor sedan i samma hage. Och då förklarade v...

Av Nina-Åsa - 4 november 2009 08:17

Har varit dåligt med rödvins blogg på sistone, bloggen heter ju faktiskt hästar och rödvin. Men nu är det dax att fylla på förådet. Någon som kan rekomendera något kraftigt gott rött vin??? Hoppas på massor av läckra förslag när jag vaknar. God...

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se