Alla inlägg under augusti 2009

Av Nina-Åsa - 20 augusti 2009 12:46

Borde verkligen sova nu, då jag har jobbat natt och ska jobba natten som kommer. Men har lite svårt att slappna av. Huvudet går i spinn.... 

Då var besiktning bokad tills på tisdag, tur man har en veterinär som aldrig är omöjlig.

Ringt och informerat säljarna som nog undrar vad jag är för impulsiv köpare. Provar hästen en gång och meddelar innan jag åker därifrån att den vill jag ha, eller ok då, jag sa visst det innan jag ens provat hästen. Någon pokerspelare kommer jag aldrig att bli.

Tjatar in veterinären på semestern, för vem kan vänta flera veckor nu?

Tar med bil, transport och bankdosan på tisdag, så går han igenom besiktningen tar jag hem honom direkt.

Vill ha Tisdag nu!!!


ANNONS
Av Nina-Åsa - 19 augusti 2009 20:53

Har hittat vad jag letar efter. En helt underbar svart 7årig valack på ca 1,39 men känns mycket större. Som inte har några negativa sidor alls!!!

Mer rumslig galopp finns inte, traven är enorm, går inte att sitta ner i den kan jag lova. Jättefin aktion i tölten, inte så stora temposkillnader än men det tror jag kommer. Skritten är mer än bra...

Går på moln nu...

Försöker få tag i veterinären som egentligen har semester, men som kanske efter lite övertalning kan komma ut och besikta inom det snaraste. Ska göra ett nytt försök i morgon. Nu vill jag bara hämta hem hästen, helst i dag!!!

Ops nu är kl 21 och jag ska börja jobba

ANNONS
Av Nina-Åsa - 18 augusti 2009 22:04

Jaha, då har man ångrat sig! Kommit på att jag vill nog ha en yngre häst ändå. Så nu får jag börja leta igen....

Ska kolla på några i morgon. Hoppas jag hittar vad mitt undermedvetna söker.

Av Nina-Åsa - 7 augusti 2009 18:40

Har nu äntligen bestämt mig för vilken häst jag vill köpa. Det blir den 9åriga val som jag provade i juli. Ja har iallafall bokat besiktning till andra veckan i september, hoppas bara han går igenom den. Vill inte behöva börja om och leta häst.

Tyvärr dröjer det ett tag till besiktningen, men är man så envis att det bara är en veterinär som duger, då får man vackert vänta till hon är tillbaka efter semestern. Jag har ju faktiskt inte haft någon ridhäst de senaste två åren, så vad gör väl en månad till???

Är det ok att ta en sista minuten till Schweiz? Vill vara där!!! Vilka poäng de har fått! 8.43 i T1 uttagning, finns det????

1 Guld till sverige hittills och flera som tagit sig till final, vad gör man hemma nu.....

Fast å andra sidan kanske det är bättre att spara pengarna till hästköpet och till landsmot nästa år.

Av Nina-Åsa - 5 augusti 2009 23:51

Ja, sen i eftermiddags är jag nu hästlös. Allt gick bra även denna gång.

Av Nina-Åsa - 1 augusti 2009 21:35

Tror jag drabbats av ÅNK - åldersbetingad nedsättning av korttidsminnet.

Känner du igen dig?

Så här visar sig symptomen:

Jag bestämde mig för att tvätta bilen. När jag är på väg ut till garaget upptäcker jag posten i hallen. Bäst att kolla posten innan jag tvättar bilen, säger jag till mig själv.

Jag lägger bilnycklarna på bordet, kastar reklamen i papperskorgen och märker att den behöver tömmas. Därför lägger jag räkningarna och ett brev med en svarsblankett på bordet och bestämmer mig för att tömma papperskorgen först.

Eftersom jag trots allt går förbi en brevlåda när jag ska till pappersinsamlingen kan jag lika gärna posta svarsblanketten. Men då behöver jag en penna. Mina pennor ligger på skrivbordet i arbetsrummet, så jag går in dit och hittar en flaska juice som jag börjat dricka ifrån. Jag ska börja leta efter pennan, men först måste jag flytta juicen så jag inte råkar spilla på skrivbordet. Juicen håller på att bli varm och bör sättas in i kylen.

På väg till köket med juicen får jag syn på en blomvas som står på bänken. Blommorna behöver vatten, så jag ställer ifrån mig juicen på bordet. Då ser jag mina glasögon som jag letat efter hela förmiddagen. Det är bäst att jag lägger dem på mitt skrivbord, men först ska jag vattna blommorna.

Jag lägger glasögonen på köksbänken och fyller vattenkannan med vatten. Då får jag plötsligt syn på fjärrkontrollen till TV:n. Någon har lagt den på köksbordet. Ikväll när vi ska se på TV kommer vi att få leta efter kontrollen, men ingen kommer att tänka på att den ligger på köksbordet. Jag bör lägga den där den ska vara, men först ska jag vattna blommorna.

Jag häller lite vatten i vasen, men det mesta hamnar på golvet. Jag lägger tillbaka kontrollen på bordet och går för att leta en trasa. Så går jag ut i hallen igen för att försöka komma på vad jag hade tänkt göra.

Vid dagens slut är bilen fortfarande smutsig, svarsblanketten har inte blivit postad, det står en flaska med varm juice på bänken, blommorna är vissna, jag kan inte hitta någon penna, jag kan inte hitta fjärrkontrollen till TV:n, jag kan inte hitta mina glasögon och jag har ingen aning om var jag lagt bilnycklarna.

Jag försöker komma på varför det inte blev något gjort idag. Det är förbluffande för jag vet att jag har varit upptagen hela dagen och jag är helt FÄRDIG.

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se