Direktlänk till inlägg 27 september 2009

1:a kursen

Av Nina-Åsa - 27 september 2009 02:17

2 dagars ridkurs är nu över.

Åh vad jag tycker det är roligt att gå på kurs. Man hinner få igenom så mycket på tre lektioner. Nu gäller det bara att förvalta detta och träna vidare på övningarna tills nästa kurs. Det är ju inte lika enkelt tyvärr.

Frakkur skötte sig iallafall jätte bra, inga dumheter alls.

 
ANNONS
 
Ingen bild

Chrissie

27 september 2009 08:59

Underbart att F skötte sig:-)! Kul att du är nöjd med kursen. Var ju ett tag sedan du fick gå kurs med egen häst, så misstänker att det kändes lite extra härligt den här gången?!! :-)

 
Ingen bild

G.

27 september 2009 20:11

Kul att han höll sig i skinnet! Alltid kul med kurs!!

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Nina-Åsa - 21 december 2009 19:43

Odågan skötte sig i ungefär en månad, men förra veckan började han dra igen. Är inte jättekul när det är snö och risk för styltor... I går drog han i korsgalopp på banan, gissa vem som bad i kurvorna. Nästan så jag blev religiös på kuppen. Törs inte ...

Av Nina-Åsa - 15 november 2009 23:00

Helgen har bara rusat fram. Började fredagen med att morgonfodra i stallet, arbetade sen kväll på ett kaosdrabbat Civa, (fast det är kul med kaos!!!). På lördagen var det tvillingdop i Hallstahammar. Släkten växer, farmor har nu 17 barnbarn och 1...

Av Nina-Åsa - 6 november 2009 01:42

Har hittills aldrig haft en hälta på en häst som gått att bota. Aldrig någon hovböld, sårskada eller dyl. Så lite nervös var man ju ändå när hästen var blockhalt. Åkte direkt ut till stallet efter nattskiftet. Ringde och bokade ambulatoriska på väg...

Av Nina-Åsa - 4 november 2009 19:00

Då var hästen blockhalt. Telefonsamtal nu i kväll:Frakkur blockhalt, vill inte föra fram vänster framben. Ingen temp men varm på benet. Tur i oturen att en annan häst hade exakt likadan skada för två veckor sedan i samma hage. Och då förklarade v...

Av Nina-Åsa - 4 november 2009 08:17

Har varit dåligt med rödvins blogg på sistone, bloggen heter ju faktiskt hästar och rödvin. Men nu är det dax att fylla på förådet. Någon som kan rekomendera något kraftigt gott rött vin??? Hoppas på massor av läckra förslag när jag vaknar. God...

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se